miercuri, 26 februarie 2014

Istanbulmania!

Nu fu nici business trip, nici in scop cultural, nici de Sf. Valentin si nici pentru "cumparaturi", dar a fost un amalgam de.. vai de capul meu la Istanbul !!!
Printre altele, ne-am rezervat o scurta perioada din scurta perioada de sedere pentru a ne odihni.. astfel, eu si "l'exotique lover" al meu ne-am pornit din partea asiatica, undeva la miezul dup-amiezii..spre partea europeana, mai precis, spre Taksim, unde ni s-a recomandat ca ar fi ideal sa zabovim pentru buticuri, magazine, cafenele si toate cele ce se cunosc...
Dupa cele 3 ore petrecute in trafic pentru a strabate cei 52km clocotiti sub blesteme, bolboroseli, blasfemii si alte cuvinte care incep cu "b", dupa ce domnitei din GPS i-au trecut toate naduselile si raguselile, dupa ce am distorsionat aplicatia de 'Booking' si-am intrat in n;shpe mii de hoteluri dragute si dubioase, dupa ce ne-am dojenit cu un receptioner oligofren (in sensul real al cuvantului), cu un domn de la parcare si cu prietenul sau super-cherchelit, dupa ce ne-am drift-uit in trafic si multe alte situatii si MAI MULT si MAI PUTIN dubioase..am reusit sa ne cazam si sa iesim la un stroll. La fel si-n dimineata urmatoare. Dar oricum.. super interesant ! 
Traiasca CEAIUL TURCESC DE MERE, traiasca bunatatile, negotul si spiritul lor nebun ! 
Atat am apucat, atat raportez, data viitoare vreau ceva mai mult...
Va salut !
sau Elveda ?!





















2 comentarii:

  1. I love your Blog
    Would you like us to follow each other ?
    if yes, just follow me and let me know so i can follow you back

    www.shaunasharp.com

    RăspundețiȘtergere