vineri, 13 iunie 2014

Marturisire




        Avem urmatoarele date: eu, Ecaterina Colasiz, la varsta cu pricina, nu stiam, pana azi! sa merg pe bicicleta. Cu ocazia SkirtBike Constanta, am decis in sfarsit sa ma mobilizez.. motiv pentru care pe la amiaza, mi-am luat inima-n dinti si mi-am sunat un prieten-care la nevoie s-a cunoscut- si am mers de i-am luat in primire bicicleta. Mi-am rugat o prietena sa-mi tina compania si pedagogia ciclismului, ba chiar mi-a surprins si neindemanarea "pe film".
        Admir si sustin nespus mersul pe bicicleta pentru ca e grozav de-a dreptul. Mai, am simtit ca zbor ! Am ezitat sa scriu cu privire la SkirtBike tocmai din ast' motiv.. pentru ca nu simteam inca pe deplin ce trebuie..


         dar SkirtBike Constanta are loc duminica si va asteptam cu mare, cu mic ! Pornim de la ora 17:00 de la Gravity Park si incheiem traseul la Cheers Cafe in Parcul Tabacariei, unde vom imparti premii si diplome si prajiturele si voie buna si zambete si tot ce e frumos !
         cu mandrie marturisesc ca n-am avut habar sa merg pe bici si ca azi am invatat si stiu ca-s multe fete ca mine.. mai, chiar se poate si mai tarziu.. sper sa nu comit nicio neplacere pe traseu, dar na! invatam dom'ne!
         OH! si foarte important, eu, KateriniMou, in colaborare cu Stefani House, ne vom ocupa de tot ce inseamna decorurile evenimentului de duminica, asa ca HAI cu noi c-o sa fie fun tare !

         Ziua de azi s-a desfasurat dupa cum urmeaza:




2..3..2...3.. si !









Mi-e greeeu !
 

dar am reusiiit ! 

 


Si daca tot am ars-o pe roti, am intrat si la karting. Maxim fu azi ! Maaaxim !




Multumesc Irina pentru aceste imagini seducatoare si pentru sustinerea continua ! :))

Un comentariu: