sâmbătă, 4 octombrie 2014

Day 1 la Fashion&Beauty Corner


Haideti sa va povestesc nitel despre ce se intampla la CityPark zilele astea, respectiv weekend-ul acesta si weekend-ul ce urmeaza.. Don'shoara din imagine a primit onorul de stilist al CityPark. Scopul meu este sa va scot putin din rutina zilnica, fie ea si de weekend. Prin urmare, veniti la mall, fetele de la Scoala de make-up si fetele de la AVON ne machiaza, moment in care dam startul sedintei de styling personal. Ne plimbam prin magazine si alegem ALTCEVA. Altceva decat ceea ce purtam deobicei, decat ce ne este confortabil si uzual. Fashion and Beauty Corner a fost creat pentru voi, pentru rasfatul vostru.. Voi posta pe parcurs schimbarile de stil pe care le-am creat pe parcursul acestui eveniment, eu sper sa gasiti inspiratie si sa va fie de folos..
Pe langa toate acestea, va propun in fiecare zi o tinuta, head to toe dintr-unul din magazinele participante la acest moment, in fiecare zi un altul :) Aceasta este tinuta de Vineri:










Am purtat Marks&Spencer, o salopeta din piele, absolut geniala, o camasuta din matase, genul de camasuta pe care TREBUIE sa o aveti in garderoba, absolut indispensabila, o jacheta atat de confortabila din neopren, material pe care il iubesc efectiv si o pereche de stiletto de la Zara. 
Do enjoy !
Va pup !

Photo credit: the one and only Alex Caranfil :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu